Kom in 't Scholtenhoes overnachten

> Bekijk hier alle foto’s van ’t Scholtenhoes

> Bekijk beschikbaarheid en reserveer ’t Scholtenhoes
't Scholtenhoes

 

Terug in de tijd
’t Scholtenhoes is de nieuwe vakantiewoning op Erve Scholten die eind november 2014 voor het eerst in gebruik genomen is. ’t Scholtenhoes is een uniek project, gebouwd op een mooie locatie op het erf. De oorsprong van het gebouw is een oude Duitse schuur. De eiken houten gebinten zijn zeker enkele eeuwen oud, evenals de dakpannen en stenen.


Oud maar toch modern

Het bijzondere aan het Scholtenhoes is dat het een nieuw gebouw is, maar dat het de sfeer en allure heeft van een eeuwenoud gebouw. Niet alleen door de oude houten gebinten, maar ook door de authentieke elementen, die tot in detail zijn doorgevoerd. Wat dacht u van slapen in een echte bedstede met mooie eiken deuren? Een echt feest voor de kinderen, maar ook voor volwassenen zeker een bijzondere beleving.

Natuurlijk is het gebouw van alle moderne gemakken voorzien. Er is een mooie verharding aangebracht, de tuin is mooi aangeplant, er is een terras en van binnen is het ook een juweeltje dat van alle gemakken voorzien is. Beneden is er een grote woonkamer met een zithoek, een ouderwetse gaskachel, natuurlijk tv en wifi. De keuken is van alle gemakken voorzien en heeft ook een prachtig ouderwets, granieten blad.

De gehele woning is centraal verwarmd en voorzien van vloerverwarming.
Beneden is er naast de bedsteden een ruime 2-persoons slaapkamer met een 2-persoons lits-jumeaux. Verder vindt u er een mooie badkamer met een ruime douchegelegenheid met regendouche en wastafel en een apart gesitueerde wc. Beneden kunt u dus al met 8 personen slapen.

 

Op de bovenverdieping
De bovenverdieping is ook prachtig ingericht: een 2-persoons slaapkamer voorzien van wastafel en 4-persoons slaapkamer. Hier staan twee 2-persoonsbedden, die ook los van elkaar geschoven kunnen worden. Dit geldt trouwens voor alle bedden.

Op de bovenverdieping treft u een badkamer met regendouche en een wastafel. Het toilet is weer apart gesitueerd.

Keuken- en badlinnen is standaard aanwezig.
Bedlinnen kan gehuurd worden.
Ook is er een wasmachine aanwezig.

 

Het buitenleven
Buiten is een terras. Voor de kinderen zijn onder andere een grote trampoline en diverse andere speeltoestellen aanwezig.
Prachtig is het uitzicht over de glooiende weilanden omgeven door houtwallen, typerend voor het coulisselandschap.
In de nabije omgeving van het vakantiehuis bevinden zich vele natuurgebieden, zoals “het Springendal” en “het Streu”.

 

> Bekijk beschikbaarheid en reserveer ’t Scholtenhoes